Hallo dan!

Geplaatst op

Welkom op mijn site, “gewoon een paar mooie foto’s van Koefje“.

Ik ben een hobby fotograaf en heb in de afgelopen jaren steeds mooiere spullen aangeschaft. Ik ben begonnen met een Canon 300D, na een aantal jaren overgestapt naar de Canon 40D. Inmiddels ben ik eigenaar van de Canon 6D, wat een heerlijke camera.
Uiteraard kan een fotocamera niet zonder goede lenzen, ik heb de 50mm 1.8, de 24-105 4.0 L en de 70-200 4.0 L lenzen in mijn arsenaal.

Ik vind het leuk om steeds betere foto’s te maken. Dit doe ik door regelmatig met één van mijn fotografie vrienden op pad te gaan. Dan weer de natuur in, of in de avond naar een stad (Amsterdam, Rotterdam en Amersfoort). Ook de NK motorcross was erg gaaf, net als de workshop portret fotografie (Bootcamp via Zoom.nl).

Voor mijn 50e verjaardag heb ik van mijn jongens een workshop natuurfotografie op de Posbank gehad. Dit was erg leerzaam. Diepte werking in de natuur is lastig op de foto vast te leggen. De bergen die op vakantie hoog en diep waren, vallen op foto’s vaak in het niet.

Waar komt de naam Koefje vandaan zul je je misschien afvragen.
Toen mijn kinderen nog heel klein waren, zeiden zij altijd: we gaan naar opa en oma Koefje (verbastering van opa en oma van Valkenhoef).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.